Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730508486

Amistoso (Int.) 730508486 Información oficial sobre el partido 730508486 en Hattrick

05.03.2024 19:15:00

Leonardo Bianchi n 75 Alineación oficial del equipo 'Leonardo Bianchi n 75' en el partido 3 - 1 Atleticos Moskoskayas Alineación oficial del equipo 'Atleticos Moskoskayas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Leonardo Bianchi n 75 Alineación oficial del equipo 'Leonardo Bianchi n 75' en el partido 2 - 0 Atleticos Moskoskayas Alineación oficial del equipo 'Atleticos Moskoskayas' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Leonardo Bianchi n 75

Goles Goles

  • 112 Minuto 25 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Sabri Jallali va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 25.
  • 121 Minuto 36 (Gol por el centro): Martino Ammannati va donar a Leonardo un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 44 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Gino Peirolo va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Fabio Del Chicca va estar a punt de marcar al minut 22 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 237 Minuto 38 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Ernesto Venturina va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Alessandro Trombetti va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 232 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Passaven 39 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Alessandro Trombetti va rematar alt.
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Sabri Jallali va estar a punt de sentenciar el partit al minut 64, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Gabriele Codardo. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Al minut 84, José Ángel Malo gairebé va marcar per a Leonardo des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Al minut 88, Lucio Decuzzi gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Javier Moreno Pidal va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alessandro Trombetti es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Atleticos Moskoskayas

Goles Goles

  • 118 Minuto 14 (Gol evento especial córner peinado): En Giachen Kapferer entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Moskoskayas, un peu providencial d'en Miguel Roca va situar el 0-1 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 40 (Ocasión de contra por la izquierda): Moskoskayas van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 40, però el xut de Giachen Kapferer des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 242 Minuto 85 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 85 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Gonzalo Irala, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Miguel Roca de Moskoskayas es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gonzalo Irala de Moskoskayas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Lizer Escapa de Moskoskayas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.