Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730508442

Amistoso (Int.) 730508442 Información oficial sobre el partido 730508442 en Hattrick

06.03.2024 16:00:00

Meløy FK Alineación oficial del equipo 'Meløy FK' en el partido 2 - 1 Liberbank Granada Alineación oficial del equipo 'Liberbank Granada' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Meløy FK Alineación oficial del equipo 'Meløy FK' en el partido 2 - 0 Liberbank Granada Alineación oficial del equipo 'Liberbank Granada' en el partido
Tiene un resultado normal 2.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Meløy FK

Goles Goles

  • 185 Minuto 13 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del LBKGranada. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Dominiek Butseraen la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Meløy es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 13.
  • 121 Minuto 85 (Gol por el centro): Al minut 85 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Jerzy Lamek ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Meløy es posava per davant 2 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 28 quan Marcos Derrech de Meløy gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Albino Henestrosa al minut 29 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Liucijus Eirošius va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Al minut 37, Dominiek Butseraen gairebé va marcar per a Meløy des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Al minut 41 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Gionata Ceccoli de Meløy va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): En Antonio Macchiaiolo, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): El Meløy ho intentava per la dreta per mitjà de Davide Luigi Fittipaldi, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Antonio Macchiaiolo va estar a punt de sentenciar el partit al minut 83, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Kelvin Self de Meløy va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Liberbank Granada

Goles Goles

  • 115 Minuto 84 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Manuel Galloz era molt més ràpid que el defensa Brecht Deravet. Al minut 84, el jugador de LBKGranada va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 38 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de LBKGranada va anar a parar a la dreta de l'atac on en Manuel Galloz, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 261 Minuto 40 (Ocasión por el centro): En Noreno Zuazo al minut 40 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Habib Abd El Muti.