Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730507118

Amistoso (Int., RC) 730507118 Información oficial sobre el partido 730507118 en Hattrick

06.03.2024 12:25:00

fcmolins Alineación oficial del equipo 'fcmolins' en el partido 3 - 7 Briedziai Alineación oficial del equipo 'Briedziai' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
fcmolins Alineación oficial del equipo 'fcmolins' en el partido 1 - 2 Briedziai Alineación oficial del equipo 'Briedziai' en el partido
Tiene suerte 0.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,8 % 3,3 % 78,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

fcmolins

Goles Goles

  • 120 Minuto 21 (Gol de falta): fcmolins va agafar avantatge al minut 21 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Gabriël van der Burg fent així el 1 - 0.
  • 185 Minuto 63 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Vasilja Kopač, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 123 Minuto 68 (Gol por la derecha): fcmolins s'avançava al marcador al minut 68, després d'un rebot que va caçar en Ivan Martí per la banda dreta de l'atac local. El 3 - 2 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Gabriël van der Burg! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): fcmolins va estar a punt de posar-se per davant al minut 18 però Bálint Nagy va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 51 (Ocasión por el centro): En Sustrai Garatuna va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de fcmolins se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gabriël van der Burg de fcmolins amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Briedziai

Goles Goles

  • 190 Minuto 26 (Gol de falta): En Nikola Sirakov va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 1-1.
  • 163 Minuto 66 (Gol por la derecha): El jugador visitant Florent Taillade va aconseguir empatar 2 - 2 al minut 66 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 163 Minuto 90 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 3 al minut 90 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a David Piamonte marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 172 Minuto 95 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Briedziai va ser finalitzada des de l'esquerra per Predrag Vujnović al minut 95. Els visitants es posaven per davant del marcador: 3 - 4.
  • 106 Minuto 106 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Rachid Carolina va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 106, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Briedziai, mentre ja celebrava el 3 - 5, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 181 Minuto 108 (Gol por el centro): Al minut 108, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Rachid Carolina va augmentar l'avantatge de Briedziai a 3 - 6 amb un xut ras arran de pal.
  • 108 Minuto 113 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Amiad Barak és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en José Antonio Hernández perquè aconseguís el 3 - 7. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rachid Carolina de Briedziai la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 116 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Nikola Sirakov.