Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730505629

Amistoso (Int.) 730505629 Información oficial sobre el partido 730505629 en Hattrick

06.03.2024 12:30:00

mahou-boys Alineación oficial del equipo 'mahou-boys' en el partido 3 - 6 Mysiska Alineación oficial del equipo 'Mysiska' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: No sabe (0))
mahou-boys Alineación oficial del equipo 'mahou-boys' en el partido 1 - 10 Mysiska Alineación oficial del equipo 'Mysiska' en el partido
Tiene suerte 1.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,6 % 0,1 % 98,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

mahou-boys

Goles Goles

  • 100 Minuto 84 (Gol de falta): Al minut 84, una decisió arbitral molt protestada pels visitants, va permetre a en Horacio Dittborn anotar un tir lliure directe i escurçar així les diferències: 2 - 6.
  • 102 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Als 87 minuts, una gran jugada per l'esquerra de mahou-boys va acabar amb la pilota als peus de Ramon Maria Vies que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 3 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Horacio Dittborn va estar a punt d'avançar els locals al minut 7 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 201 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Al minut 86 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Giacinto Roga no s'ho podia creure.

Mysiska

Goles Goles

  • 118 Minuto 16 (Gol evento especial córner peinado): En Grzegorz Macutkiewicz entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Mysiska, un peu providencial d'en Kleofas Nokielski va situar el 0-1 al panell digital.
  • 182 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 24 de partit va donar a Mysiska l'avantatge per 0 - 2. Grzegorz Macutkiewicz en va ser l'anotador.
  • 183 Minuto 26 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 26, Mysiska va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Grzegorz Macutkiewicz.
  • 183 Minuto 37 (Gol por la derecha): Al minut 37, un xut de Massimo Durigon des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 4 i el públic s'enfadava.
  • 181 Minuto 49 (Gol por el centro): Al minut 49, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Łukasz Figlewicz va augmentar l'avantatge de Mysiska a 0 - 5 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 66 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Gustaw Rybarz de Mysiska l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 6 al minut 66 de partit.
  • 125 Minuto 75 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Quina cantada! Les mirades del companys es van centrar en Jerzy Kobiella, que pressionat pels contraris va passar la pilota tan malament al seu porter que el va acabar superant i posant el 1 - 6 al marcador. Des de la grada, un indignat li va cridar "Avui dinaràs sopa de carbassó, tros d'ase!"

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Mysiska quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Grzegorz Macutkiewicz va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Nikodem Greń de Mysiska va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.