Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730504167

Amistoso 730504167 Información oficial sobre el partido 730504167 en Hattrick

06.03.2024 12:05:00

Matapalomas FC Alineación oficial del equipo 'Matapalomas FC' en el partido 3 - 2 Mugre Team Alineación oficial del equipo 'Mugre Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Matapalomas FC Alineación oficial del equipo 'Matapalomas FC' en el partido 3 - 0 Mugre Team Alineación oficial del equipo 'Mugre Team' en el partido
Tiene un resultado normal 3.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Matapalomas FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 14 (Gol por el centro): Al minut 14 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Alfonso De Martínez ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Matapalomas es posava per davant 1 a 0.
  • 121 Minuto 47 (Gol por el centro): Matapalomas va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 47 Conrado Tilleiro va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 49 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Matapalomas va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Conrado Tilleiro progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Diego Filomena! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Conrado Tilleiro va estar a punt d'acabar en gol al minut 4, però el porter visitant Carlos Reina va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): En Conrado Tilleiro, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): El jugador local Conrado Tilleiro per poc que no incrementa el marcador al minut 80. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Carlos Reina va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Mugre Team

Goles Goles

  • 161 Minuto 17 (Gol por el centro): Mugre van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 17, quan Raúl Zahonero va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 152 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Al minut 78, Mugre va reduir l'avantatge rival a 3 - 2, quan Valentí Avinyó va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 73 (Ocasión evento especial): Andrei Petre va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 73, però no s'esperava que en Simón Ariel Conigliaro, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.