Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730502653

Amistoso (Int.) 730502653 Información oficial sobre el partido 730502653 en Hattrick

06.03.2024 12:30:00

ALBRODREY Alineación oficial del equipo 'ALBRODREY' en el partido 5 - 0 Gülsuyu FK Alineación oficial del equipo 'Gülsuyu FK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
ALBRODREY Alineación oficial del equipo 'ALBRODREY' en el partido 4 - 0 Gülsuyu FK Alineación oficial del equipo 'Gülsuyu FK' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ALBRODREY

Goles Goles

  • 121 Minuto 18 (Gol por el centro): Al minut 18 els aficionats van embogir quan en Roberto Lauriola va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de ALBRODREY.
  • 133 Minuto 20 (Gol por la derecha): ALBRODREY va aconseguir el 2 - 0 quan Philip Ripoche va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 130 Minuto 24 (Gol de falta): El gol de falta de Roberto Lauriola sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 24 i ampliar l'avantatge de ALBRODREY a 3 - 0.
  • 131 Minuto 48 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Mauro Euza es va introduir dins la defensa central al minut 48, i va aconseguir el 4 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de ALBRODREY pel centre va donar un gran resultat: el gol de Sergio Berdugo va posar el 5 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): ALBRODREY va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Paul Cleaves va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Hasan Tahsin Doğruel.
  • 232 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): En Massimiliano Lupacchino, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): En Sergio Berdugo es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): El ALBRODREY ho intentava per la dreta per mitjà de Adrian-Ştefan Plăviţu, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Gülsuyu FK

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 65 (Ocasión evento especial córner peinado): Gün Ukan hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Ernai Garraialde havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 252 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Gülsuyu va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Marco Rizzoni no va poder controlar.