Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730502649

Amistoso (Int., RC) 730502649 Información oficial sobre el partido 730502649 en Hattrick

06.03.2024 12:25:00

Loco Sanchez Alineación oficial del equipo 'Loco Sanchez' en el partido 0 - 5 Kalimdor Keepers Alineación oficial del equipo 'Kalimdor Keepers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Loco Sanchez Alineación oficial del equipo 'Loco Sanchez' en el partido 1 - 6 Kalimdor Keepers Alineación oficial del equipo 'Kalimdor Keepers' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,1 % 0,2 % 94,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Loco Sanchez

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Al 34, Telémaco Loscos hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Alberto Rotundo. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 202 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Antonio Blanco va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 48 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 202 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Passaven 56 minuts quan Noreno Olesti des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 202 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Sanchez va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 79 que Alberto Rotundo no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 203 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): En Telémaco Loscos de Sanchez va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): José Manuel Aguirre de Cárcer de Sanchez va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Antonio Blanco de Sanchez la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Kalimdor Keepers

Goles Goles

  • 171 Minuto 29 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Gilbert James que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Kalimdor.
  • 182 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Al minut 34, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan 符 (Fu) 若添 (Ruotian) va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 71 (Gol por el centro): Al minut 71, Friederich Nernst va augmentar l'avantatge de Kalimdor a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 106 Minuto 84 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 84 minuts, Clay Lee va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 0 - 4.
  • 183 Minuto 87 (Gol por la derecha): Al minut 87, un xut de Thijs Meersseman des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 5 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 23, quan en 符 (Fu) 若添 (Ruotian) va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 283 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Kalimdor quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Celestino Chafes va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 283 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en 符 (Fu) 若添 (Ruotian) al minut 39, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 243 Minuto 49 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Kalimdor va anar a parar a la dreta de l'atac on en Eli Johnson, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 239 Minuto 78 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Thijs Meersseman va deixar a Guria Marín Martínez assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 285 Minuto 85 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Kalimdor la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gilbert James de Kalimdor amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.