Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730501621

Amistoso (Int., RC) 730501621 Información oficial sobre el partido 730501621 en Hattrick

05.03.2024 18:25:00

FC Phönix Leipzig Alineación oficial del equipo 'FC Phönix Leipzig' en el partido 4 - 0 Victoria Vistula Alineación oficial del equipo 'Victoria Vistula' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
FC Phönix Leipzig Alineación oficial del equipo 'FC Phönix Leipzig' en el partido 5 - 0 Victoria Vistula Alineación oficial del equipo 'Victoria Vistula' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Phönix Leipzig

Goles Goles

  • 122 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Leipzig prenia la batuta de l'encontre al minut 18, quan en Claus Leung va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 52 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Heiko Kroos va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 70 (Gol por el centro): Al minut 70 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Sven Tonke, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a Leipzig.
  • 118 Minuto 83 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 83, el Leipzig va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Lucien Schertz, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): En Marius Todoruţ es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Claus Leung una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 31, però una magnífica aturada de Alfredo Miguel va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Alfredo Miguel al minut 35 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Heiko Kroos va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Al minut 47 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Olaf Schweinzer-Ableiding de Leipzig va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): En Marius Todoruţ, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Victoria Vistula

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Emil Munk va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 251 Minuto 80 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 80, quan un error defensiu va deixar Karol Walczuk completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Piotr Lambryczak de Victoria va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Marcos Díaz de Victoria amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.