Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730492654

Copa 730492654 Información oficial sobre el partido 730492654 en Hattrick

06.03.2024 22:40:00

guardian fc. Alineación oficial del equipo 'guardian fc.' en el partido 0 - 2 Deathscythe Alineación oficial del equipo 'Deathscythe' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
guardian fc. Alineación oficial del equipo 'guardian fc.' en el partido 1 - 1 Deathscythe Alineación oficial del equipo 'Deathscythe' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,6 % 36,8 % 33,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

guardian fc.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 36 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en José Catrupil va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Rafael Frechilla el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.

Deathscythe

Goles Goles

  • 143 Minuto 3 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Deathscythe eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 3, Primo Angosto va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 1.
  • 184 Minuto 38 (Gol de penalti): Deathscythe va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Rainer 'Alpaca' Wopalka va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Primo Angosto, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 43 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Deathscythe va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 237 Minuto 55 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Federico Quitral estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Tommi Nurminen, als 55 minuts, va fallar per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Lucian Zvarici de Deathscythe la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 76, Rainer 'Alpaca' Wopalka de Deathscythe va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.