Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730490745

Amistoso 730490745 Información oficial sobre el partido 730490745 en Hattrick

06.03.2024 19:30:00

Galaxy brain IF Alineación oficial del equipo 'Galaxy brain IF' en el partido 0 - 4 PaleRiders FC Alineación oficial del equipo 'PaleRiders FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Galaxy brain IF Alineación oficial del equipo 'Galaxy brain IF' en el partido 0 - 6 PaleRiders FC Alineación oficial del equipo 'PaleRiders FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Galaxy brain IF

PaleRiders FC

Goles Goles

  • 170 Minuto 32 (Gol de falta): Al minut 32, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Petter Olenquist posar per davant al seu equip amb un 0 - 1.
  • 181 Minuto 37 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Salim Shamshiev de PaleRiders l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 37 de partit.
  • 183 Minuto 41 (Gol por la derecha): Salim Shamshiev va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.
  • 183 Minuto 53 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 53, PaleRiders va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Petter Olenquist.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39 Hovsep Rameshfar va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Petter Olenquist, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Salim Shamshiev va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): PaleRiders quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Salim Shamshiev va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Marcus Månsson de PaleRiders es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Salim Shamshiev de PaleRiders la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.