Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730490718

Copa 730490718 Información oficial sobre el partido 730490718 en Hattrick

06.03.2024 22:50:00

Dark side of the rangers Alineación oficial del equipo 'Dark side of the rangers' en el partido 4 - 3 Siagon Raiders Alineación oficial del equipo 'Siagon Raiders' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Dark side of the rangers Alineación oficial del equipo 'Dark side of the rangers' en el partido 4 - 1 Siagon Raiders Alineación oficial del equipo 'Siagon Raiders' en el partido
Tiene un resultado normal 3.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,5 % 0,1 % 2,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dark side of the rangers

Goles Goles

  • 121 Minuto 11 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Sonny Fabricius, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del rangers se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 11.
  • 111 Minuto 52 (Gol por el centro): Passat el minut 52 de joc, Diego Maradona facilitava les coses al rangers amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.
  • 111 Minuto 87 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Tony Stark va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. rangers empatava el partit, 3 a 3, al minut 87.
  • 122 Minuto 90 (Gol por la izquierda): rangers prenia la batuta de l'encontre al minut 90, quan en István 'Sonic' Försönics va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 4 - 3 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Jack Mars de rangers va intentar batre la porteria rival al minut 38 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 211 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Jack Mars va estar a punt de marcar al minut 39 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 212 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en István 'Sonic' Försönics va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 221 Minuto 72 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Ibrahim Al-Qubaisi va estar a punt d'acabar en gol al minut 72, però el porter visitant Darnell Sheaffer va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Diego Maradona de rangers va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jack Mars de rangers la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 63 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Diego Maradona de rangers per doble groga al minut 63.

Siagon Raiders

Goles Goles

  • 161 Minuto 16 (Gol por el centro): Als 16 minuts de partit, Bryan Cosby de Sgon Radrs va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 171 Minuto 25 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Kareem Bread que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Sgon Radrs.
  • 141 Minuto 73 (Gol de contra por el centro): Magan Rote va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Sgon Radrs, al minut 73. El marcador va canviar a 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 1 (Ocasión por la derecha): Sgon Radrs va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Abhishek Guerrier va desviar el xut final de Kareem Bread després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 283 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Després de 50 minuts, Sergio Galán va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Abhishek Guerrier va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Ashok Raje. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.