Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730490199

Copa 730490199 Información oficial sobre el partido 730490199 en Hattrick

06.03.2024 22:30:00

Urborg Alineación oficial del equipo 'Urborg' en el partido 6 - 1 Marinheiros Alineación oficial del equipo 'Marinheiros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Urborg Alineación oficial del equipo 'Urborg' en el partido 5 - 1 Marinheiros Alineación oficial del equipo 'Marinheiros' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,6 % 0,1 % 2,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Urborg

Goles Goles

  • 124 Minuto 13 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 13 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Benício Chaves llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 130 Minuto 26 (Gol de falta): El gol de falta de Benício Chaves sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 26 i ampliar l'avantatge de Urborg a 2 - 0.
  • 185 Minuto 60 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 60 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Urborg. A fi d'aconseguir el 3 - 0, van tocar-la en curt per tal que 悠一 (Yuichi) 畦地 (Azechi) xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 132 Minuto 73 (Gol por la izquierda): En Frederico José Carvalho de Urborg va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 0.
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Urborg a 5 - 1. Joselindo Abreu va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 118 Minuto 84 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 84, Raul Assis va pentinar un córner cap al segon pal que 悠一 (Yuichi) 畦地 (Azechi) va rematar a gol completament sol, marcant així el 6 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Al minut 11 es va veure una gran oportunitat per a Urborg per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Raul Assis, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): El jugador local Jan Kasal per poc que no incrementa el marcador al minut 23. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Paulo Coelho Cruz va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 68 quan Jan Kasal de Urborg gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jan Kasal de Urborg va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Marinheiros

Goles Goles

  • 151 Minuto 82 (Gol por el centro): Marinheiros van mostrar una bona compenetració quan al minut 82 van reduir diferències a 4 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Alcides José Gonçalves Loureiro va rematar sense oposició al fons de la xarxa.