Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 3 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730490021

Copa 730490021 Información oficial sobre el partido 730490021 en Hattrick

06.03.2024 22:30:00

Põe-te na alheta Alineación oficial del equipo 'Põe-te na alheta' en el partido 4 - 2 LIVERPOOL DE GUIMARAES Alineación oficial del equipo 'LIVERPOOL DE GUIMARAES' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Põe-te na alheta Alineación oficial del equipo 'Põe-te na alheta' en el partido 2 - 1 LIVERPOOL DE GUIMARAES Alineación oficial del equipo 'LIVERPOOL DE GUIMARAES' en el partido
Tiene suerte 1.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
70,9 % 7,4 % 21,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Põe-te na alheta

Goles Goles

  • 118 Minuto 68 (Gol evento especial córner peinado): En Norberto Leite Almeida entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Põe-te, un peu providencial d'en Belarmino Botelho va situar el 1-1 al panell digital.
  • 122 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Delfim da Rocha de Põe-te aconseguir un gol al minut 73 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 123 Minuto 98 (Gol por la derecha): El jugador Belarmino Botelho de Põe-te, després de 98 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 3 - 2 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 132 Minuto 100 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Põe-te a 4 - 2. Belarmino Botelho va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 22 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Belarmino Botelho va ridiculitzar a en Paweł Kucharczuk amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 207 Minuto 101 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Põe-te va ser a punt de marcar al minut 101, quan el seu jugador Eduardo Paz va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Eduardo Paz de Põe-te amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 102 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 102, Florian Lesauvage de Põe-te va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

LIVERPOOL DE GUIMARAES

Goles Goles

  • 171 Minuto 11 (Gol por el centro): Amb 11 minuts jugats, Paweł Kucharczuk de LIVERPOOL va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 160 Minuto 80 (Gol de falta): Al minut 80 del partit, Gomidas Donabedyan va llançar un tir lliure que va entrar després de colpejar un dels components de la barrera, la qual cosa va enganyar el porter, que ja s'havia llançat cap a l'altra banda. Amb això, el marcador s'igualava: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 74 (Ocasión de falta): El jugador visitant Gomidas Donabedyan va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 74 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Salvador Dolara de LIVERPOOL va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.