Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730486370

Copa 730486370 Información oficial sobre el partido 730486370 en Hattrick

06.03.2024 19:45:00

MANligt City FC Alineación oficial del equipo 'MANligt City FC' en el partido 2 - 5 Ölkorvens BK Alineación oficial del equipo 'Ölkorvens BK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
MANligt City FC Alineación oficial del equipo 'MANligt City FC' en el partido 2 - 8 Ölkorvens BK Alineación oficial del equipo 'Ölkorvens BK' en el partido
Tiene un resultado normal 1.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,2 % 0,2 % 93,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MANligt City FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 27 (Gol por el centro): Al minut 27 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Kristjan Kaasik ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, MANligt es posava per davant 1 a 0.
  • 123 Minuto 63 (Gol por la derecha): MANligt s'avançava al marcador al minut 63, després d'un rebot que va caçar en Arturo Jie Foeng Sang per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): MANligt va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Ákos Gedó en un 1 contra 1 amb el porter Olle Håkansson, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 232 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 34 quan Ákos Gedó de MANligt gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 223 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Chof Glicksburg va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Ölkorvens BK

Goles Goles

  • 185 Minuto 38 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Ölkorvens van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Nils-Gustav Falklius va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 161 Minuto 89 (Gol por el centro): Ölkorvens van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 89, quan Magnus Fagerell va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 173 Minuto 92 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Noa Renman va poder marcar tot sol el 2 - 3.
  • 185 Minuto 98 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 98 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Ölkorvens. A fi d'aconseguir el 2 - 4, van tocar-la en curt per tal que Noa Renman xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 181 Minuto 99 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Magnus Fagerell de Ölkorvens l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 2 - 5 al minut 99 de partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Anders Fagerbo de Ölkorvens es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Frits Dehlerberg de Ölkorvens va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.