Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730481606

Copa 730481606 Información oficial sobre el partido 730481606 en Hattrick

06.03.2024 18:30:00

F.C. Thunder Alineación oficial del equipo 'F.C. Thunder' en el partido 2 - 1 Cherriezi Alineación oficial del equipo 'Cherriezi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. Thunder Alineación oficial del equipo 'F.C. Thunder' en el partido 0 - 1 Cherriezi Alineación oficial del equipo 'Cherriezi' en el partido
Tiene suerte 0.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,5 % 0,5 % 90,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Thunder

Goles Goles

  • 142 Minuto 20 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Roman Bejda de Thunder va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 0 al marcador.
  • 143 Minuto 90 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Thunder eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 90, Paweł Rusinowicz va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 29 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Roman Bejda va superar els defenses rivals per velocitat al minut 29 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Thunder va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Zdzisław Sygocki va sortir per sobre el travesser.
  • 220 Minuto 80 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 80 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Neal Jones va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Piotr Dyoniziak de Thunder es va emportar una amonestació al minut 25 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Paweł Rusinowicz de Thunder amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Cherriezi

Goles Goles

  • 185 Minuto 48 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 48 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Cherriezi. A fi d'aconseguir el 1 - 1, van tocar-la en curt per tal que Ştefan Tatu xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Ramon Tardà que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89 de partit, Markus Corneliussen quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.