Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730480478

Amistoso 730480478 Información oficial sobre el partido 730480478 en Hattrick

06.03.2024 12:05:00

Los Cansaliebres Alineación oficial del equipo 'Los Cansaliebres' en el partido 0 - 3 Athletic Rocafonda Alineación oficial del equipo 'Athletic Rocafonda' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Los Cansaliebres Alineación oficial del equipo 'Los Cansaliebres' en el partido 0 - 6 Athletic Rocafonda Alineación oficial del equipo 'Athletic Rocafonda' en el partido
Tiene un resultado normal 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Cansaliebres

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 21 (Ocasión de contra por la izquierda): El Cansaliebres va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 21, però en Radoslav Ivanchev va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): José María Cutuneguieta de Cansaliebres va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Athletic Rocafonda

Goles Goles

  • 171 Minuto 16 (Gol por el centro): Amb 16 minuts jugats, Joaquín Osea de Rocafonda va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 181 Minuto 25 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Laurín Delgadillo de Rocafonda l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 25 de partit.
  • 182 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Al minut 76, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Víctor Santizo va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Rocafonda va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 10, quan Luis Mari Saluces va quedar-se sol davant el porter Ilarratz Zeuga, però aquest va poder aturar el xut.
  • 281 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Gonzalo Castelló quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Ilarratz Zeuga, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Al minut 29 Ilarratz Zeuga va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Víctor Santizo, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Maurín Abendaño va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84 de partit, Laurín Delgadillo va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Luis Mari Saluces es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 77, Laurín Delgadillo de Rocafonda va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 79 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luis Mari Saluces de Rocafonda va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".