Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730477661

Copa 730477661 Información oficial sobre el partido 730477661 en Hattrick

06.03.2024 17:30:00

Clubhoppers Alineación oficial del equipo 'Clubhoppers' en el partido 5 - 4 Schaap United Alineación oficial del equipo 'Schaap United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Clubhoppers Alineación oficial del equipo 'Clubhoppers' en el partido 2 - 1 Schaap United Alineación oficial del equipo 'Schaap United' en el partido
Tiene bastante suerte 2.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,0 % 0,7 % 10,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Clubhoppers

Goles Goles

  • 119 Minuto 31 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Geerten Wondergem el va rematar Marvin Roseval amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 0.
  • 118 Minuto 36 (Gol evento especial córner peinado): Maurits Stob va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Clubhoppers, Ward Karelse, que va marcar, sense saber com, el 2 - 1.
  • 120 Minuto 44 (Gol de falta): Geerten Wondergem va donar a Clubhoppers un avantatge de 3 - 2 amb un magnífic llançament de falta.
  • 122 Minuto 92 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Ward Karelse de Clubhoppers aconseguir un gol al minut 92 que posava per davant els locals: 4 - 3.
  • 122 Minuto 115 (Gol por la izquierda): Clubhoppers, atacant per l'esquerra al minut 115, va aprofitar el magnífic llançament de Gert-Marijn Cools per agafar avantatge al marcador: 5 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): En Jorick Moelijn va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 232 Minuto 116 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 116 quan Gert-Marijn Cools de Clubhoppers gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jorick Moelijn de Clubhoppers va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Schaap United

Goles Goles

  • 160 Minuto 32 (Gol de falta): Schaap, al minut 32, van igualar el marcador a 1 - 1 gràcies a un bon llançament de falta de Desley Duyn.
  • 115 Minuto 40 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 40 minuts de joc, Luis Güdingen, corrent com un esperitat, superà primer Kerwin van der Wilt per velocitat, i després el porter posant el 2 - 2 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 161 Minuto 54 (Gol por el centro): El 3 - 3 va arribar amb una jugada de Desley Duyn que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 161 Minuto 109 (Gol por el centro): Als 109 minuts de partit, Jawaid Qalander de Schaap va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 4 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Schaap va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 43, quan Desley Duyn va quedar-se sol davant el porter David Schoop, però aquest va poder aturar el xut.
  • 289 Minuto 44 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Altan Kopuzcu per la seva rapidesa. Al minut 44 va intentar marxar per velocitat d'en Maurits Stob, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.
  • 271 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Luis Güdingen que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Luis Güdingen es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.