Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730473766

Amistoso (RC) 730473766 Información oficial sobre el partido 730473766 en Hattrick

06.03.2024 12:20:00

C.D. OFRA Alineación oficial del equipo 'C.D. OFRA' en el partido 2 - 0 Atletic Poblenou Alineación oficial del equipo 'Atletic Poblenou' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.D. OFRA Alineación oficial del equipo 'C.D. OFRA' en el partido 2 - 0 Atletic Poblenou Alineación oficial del equipo 'Atletic Poblenou' en el partido
Tiene un resultado normal 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. OFRA

Goles Goles

  • 122 Minuto 22 (Gol por la izquierda): C.D., atacant per l'esquerra al minut 22, va aprofitar el magnífic llançament de Rafael Román per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 130 Minuto 23 (Gol de falta): El gol de falta de Pedro Dolcinellas sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 23 i ampliar l'avantatge de C.D. a 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Al minut 6, Dariusz Misiak arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pedro Dolcinellas de C.D. la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Atletic Poblenou

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 54 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Poblenou va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Francisco Pradas, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 243 Minuto 58 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Poblenou sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Francisco Pradas, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 58 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 241 Minuto 66 (Ocasión de contra por el centro): En Ramon Jesús Marrades va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 72 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Poblenou va anar a parar a la dreta de l'atac on en Jesús Alberto Rubio, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Poblenou va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Jesús Alberto Rubio va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jesús Alberto Rubio de Poblenou es va guanyar la targeta groga merescudament.