Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730472366

Copa 730472366 Información oficial sobre el partido 730472366 en Hattrick

06.03.2024 15:45:00

AS Magny Alineación oficial del equipo 'AS Magny' en el partido 3 - 2 Sporting Nantais Alineación oficial del equipo 'Sporting Nantais' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
AS Magny Alineación oficial del equipo 'AS Magny' en el partido 2 - 6 Sporting Nantais Alineación oficial del equipo 'Sporting Nantais' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,7 % 0,6 % 89,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AS Magny

Goles Goles

  • 113 Minuto 22 (Gol por la derecha): Al minut 22, Magny aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Berdan Akgündüz va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 122 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Magny, atacant per l'esquerra al minut 77, va aprofitar el magnífic llançament de Berdan Akgündüz per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 121 Minuto 91 (Gol por el centro): Al minut 91 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Daniel Hudea ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Magny es posava per davant 3 a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 27 (Ocasión de falta): Kilian Fourcault quasi dona a Magny l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 231 Minuto 108 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Paul-Emmanuel Tramier va estar a punt de sentenciar el partit al minut 108, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 237 Minuto 110 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Jean-Maurice Francart va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Berdan Akgündüz va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 231 Minuto 111 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Franklin Lamboley. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Loïc Dantas de Magny va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 109 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Đỗ Gia Thịnh de Magny es va emportar una amonestació al minut 109 per provocar un rival.

Sporting Nantais

Goles Goles

  • 171 Minuto 4 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Bence Csonka que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Sporting.
  • 161 Minuto 83 (Gol por el centro): Als 83 minuts de partit, Arne Devlamynck de Sporting va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Al minut 16 Killian Malige va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Bixente Blonde, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 270 Minuto 62 (Ocasión de falta): El Sporting va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 62 amb un llançament de falta perillós. En Arne Devlamynck però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 272 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Sporting que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Bixente Blonde, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.