Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730470069

Amistoso 730470069 Información oficial sobre el partido 730470069 en Hattrick

06.03.2024 12:05:00

Ciudad de Huelva Alineación oficial del equipo 'Ciudad de Huelva' en el partido 1 - 0 C. F. Padrenda Alineación oficial del equipo 'C. F. Padrenda' en el partido
1 / 9 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 0 / 1
0 / 2 Evento 1x1Goles por el centro/Evento 2x1Ocasiones por el centro 0 / 0
0 / 3 Evento 1x2Goles por la izquierda/Evento 2x2Ocasiones por la izquierda 0 / 1
1 / 4 Evento 1x3Goles por la derecha/Evento 2x3Ocasiones por la derecha 0 / 0
2 Evento 51xTarjetas 0
0 Evento 09xLesiones 0
69 % Posesión 45' 31 %
68 % Posesión 90' 32 %
Contraataques Nivel de táctica: 7 Táctica Atacar por bandas Nivel de táctica: 9
Ciudad de Huelva Alineación oficial del equipo 'Ciudad de Huelva' en el partido 1 - 0 C. F. Padrenda Alineación oficial del equipo 'C. F. Padrenda' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Ciudad de Huelva Alineación oficial del equipo 'Ciudad de Huelva' en el partido 5 - 0 C. F. Padrenda Alineación oficial del equipo 'C. F. Padrenda' en el partido
Es un cenizo 4.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ciudad de Huelva

Goles Goles

  • 123 Minuto 87 (Gol por la derecha): Passats 87 minuts, Andreas Fredheim, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Huelva es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Landor Garcés! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Huelva per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 32, quan Miguel Ribera va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Mieczysław Wiśniewski va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): En Landor Garcés va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Huelva se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Huelva va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Ladislav Libra va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Miguel Villacián.
  • 222 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 42 per blocar una centrada d'en Andreas Fredheim va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Huelva.
  • 223 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Al minut 49, Vladimir Puzin arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Huelva va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 84 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Andreas Fredheim ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jon Mikel Zunaga de Huelva amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Miguel Ribera.

C. F. Padrenda

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Danin Ćorić va marcar al minut 82 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.