Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730469922

Amistoso 730469922 Información oficial sobre el partido 730469922 en Hattrick

06.03.2024 12:05:00

Merienda-Cena UD Alineación oficial del equipo 'Merienda-Cena UD' en el partido 1 - 1 Celtic Hospitalet Alineación oficial del equipo 'Celtic Hospitalet' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Merienda-Cena UD Alineación oficial del equipo 'Merienda-Cena UD' en el partido 2 - 0 Celtic Hospitalet Alineación oficial del equipo 'Celtic Hospitalet' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Merienda-Cena UD

Goles Goles

  • 185 Minuto 57 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 57 minuts, el tirador de faltes del Merienda-Cena va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Mateo Vaz Ferreira, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Juan Jesús Barrero va estar a punt d'avançar els locals al minut 37 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 71 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Marçal Maynegre va estar a punt d'acabar en gol al minut 71, però el porter visitant Gorosti Laboraria va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Celtic Hospitalet

Goles Goles

  • 138 Minuto 41 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Diego Guendulain va anar directament als peus de Enrique Borreguero que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 13 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Hospitalet va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Andrea Tognazzo, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 218 Minuto 36 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Raúl Barahona va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Marcus Broberg rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 215 Minuto 67 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Enrique Borreguero va rebre molts aplaudiments. Al minut 67 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.