Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730467080

Amistoso 730467080 Información oficial sobre el partido 730467080 en Hattrick

06.03.2024 12:05:00

Ardi-ratas F.C. Alineación oficial del equipo 'Ardi-ratas F.C.' en el partido 1 - 5 F.GRAMA Alineación oficial del equipo 'F.GRAMA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ardi-ratas F.C. Alineación oficial del equipo 'Ardi-ratas F.C.' en el partido 2 - 1 F.GRAMA Alineación oficial del equipo 'F.GRAMA' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
60,0 % 15,0 % 25,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ardi-ratas F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): Ardi-ratas va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 2 Pau Escala va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 85 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 85 en Pau Escala ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Fernando Corte el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Craig Bates de Ardi-ratas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 67, Alejandro Anido de Ardi-ratas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

F.GRAMA

Goles Goles

  • 160 Minuto 7 (Gol de falta): L'entrenador de F.GRAMA es va posar content quan l'àrbitre va xiular una falta propera a l'àrea. Sabia que Moreno Hardegger era un bon llançador i hi havia força probabilitats d'empatar, com així va ser: 1 - 1.
  • 173 Minuto 33 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 33, quan Diego Turpín va posar els visitants F.GRAMA per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.
  • 182 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Diego Turpín va aprofitar un error defensiu al minut 58, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 3 al marcador per a F.GRAMA.
  • 181 Minuto 87 (Gol por el centro): Al minut 87, David Rusiñol va augmentar l'avantatge de F.GRAMA a 1 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 184 Minuto 88 (Gol de penalti): F.GRAMA va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 1 - 5, quan Moreno Hardegger va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del F.GRAMA que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Moreno Hardegger, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Kelt Hugo Drielinger de F.GRAMA va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 32 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 32 de partit, Kelt Hugo Drielinger de F.GRAMA va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Constantin Petrescu de F.GRAMA amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Marco Antonio Elorreaga.