Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730465264

Amistoso (RC) 730465264 Información oficial sobre el partido 730465264 en Hattrick

06.03.2024 12:20:00

Futbol Club Chicos Pizarra Alineación oficial del equipo 'Futbol Club Chicos Pizarra' en el partido 0 - 1 Albertinis Team 2 Alineación oficial del equipo 'Albertinis Team 2' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Futbol Club Chicos Pizarra Alineación oficial del equipo 'Futbol Club Chicos Pizarra' en el partido 2 - 0 Albertinis Team 2 Alineación oficial del equipo 'Albertinis Team 2' en el partido
Tiene mala suerte 1.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,7 % 0,3 % 7,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Futbol Club Chicos Pizarra

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Rubén Pelayo de FCCP va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 39, però no va estar gaire encertat.
  • 243 Minuto 91 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de FCCP va anar a parar a la dreta de l'atac on en Chema Urruya, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 20 (Tarjeta roja directa): Al minut 20, Javier Dito de FCCP va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rubén Pelayo de FCCP es va emportar una amonestació al minut 84 per provocar un rival.

Albertinis Team 2

Goles Goles

  • 118 Minuto 32 (Gol evento especial córner peinado): Albertinis va aconseguir el 0 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Edu Cendrer, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Berenguer Rifà que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 9 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Albertinis sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Berenguer Rifà, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 9 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 240 Minuto 28 (Ocasión de contra de falta): El Albertinis va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Tommaso Gerlin la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 242 Minuto 81 (Ocasión de contra por la izquierda): Albertinis van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 81, però Tommaso Gerlin va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gerardo Iluz.
  • 512 Minuto 31 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Gerardo Iluz va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.