Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730464739

Amistoso (RC) 730464739 Información oficial sobre el partido 730464739 en Hattrick

06.03.2024 12:20:00

Gim Tarraco Alineación oficial del equipo 'Gim Tarraco' en el partido 3 - 0 Aston Birra. Alineación oficial del equipo 'Aston Birra.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Gim Tarraco Alineación oficial del equipo 'Gim Tarraco' en el partido 2 - 0 Aston Birra. Alineación oficial del equipo 'Aston Birra.' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gim Tarraco

Goles Goles

  • 118 Minuto 39 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 39, el Tarraco va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Pere Vintcens, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 0.
  • 185 Minuto 40 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Tarraco van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Klaus Maerkl va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 132 Minuto 66 (Gol por la izquierda): En Josep Bellmunt de Tarraco va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Tarraco per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 23, quan Rafael Gossa va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): En Josep Bellmunt del Tarraco ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Al minut 37, Pablo Pontes arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Al minut 74 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Lucas Quintero de Tarraco va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Aston Birra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 79, Xilberto Caramaño de Birra. va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.