Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 3 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Borras F.C. (486027) - Sporting Martin (1366504) » 730464452: T75/R5

Copa 730464452 Información oficial sobre el partido 730464452 en Hattrick

06.03.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 5

Borras F.C. Alineación oficial del equipo 'Borras F.C.' en el partido 2 - 4 Sporting Martin Alineación oficial del equipo 'Sporting Martin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Borras F.C. Alineación oficial del equipo 'Borras F.C.' en el partido 6 - 2 Sporting Martin Alineación oficial del equipo 'Sporting Martin' en el partido
Es un cenizo 6.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,5 % 0,3 % 7,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Borras F.C.

Goles Goles

  • 113 Minuto 37 (Gol por la derecha): Al minut 37, Borras aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Nathan Pascoe va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 102 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Borras va reduir el marcador al minut 79 a 2 - 4 quan Richardos Chatzidis va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 41 (Ocasión de contra por la izquierda): Borras van sortir al contraatac al minut 41, però Richardt Brinckmann va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 203 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Janardo Salvador i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Borras, però el xut de Richardt Brinckmann va sortir bastant desviat.
  • 203 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Borras va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Horacio Mac Kenzie va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Sporting Martin

Goles Goles

  • 172 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Sporting va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 14. Huỳnh Cao Trí va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 115 Minuto 39 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Javier Villar era molt més ràpid que el defensa Nicola Garino. Al minut 39, el jugador de Sporting va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 1 - 2.
  • 181 Minuto 65 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Javier Villar de Sporting l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 65 de partit.
  • 180 Minuto 74 (Gol de falta): Danilo Mondini va incrementar l'avantatge a 1 - 4 per a Sporting gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Jorge Valderrama de Sporting va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 39 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 280 Minuto 40 (Ocasión de falta): Bakan Gaye va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Danilo Mondini que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 282 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Al minut 67 Bakan Gaye va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Ivo Kužel, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 283 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Després de 85 minuts, Jesús Carvajal va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Bakan Gaye va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 88 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Huỳnh Cao Trí després de 88 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Bakan Gaye va poder desviar-lo a córner.