Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

giusseppe f.c. (1415718) - Racing de la Laguna (1601713) » 730464437: T75/R5

Copa 730464437 Información oficial sobre el partido 730464437 en Hattrick

06.03.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 5

giusseppe f.c. Alineación oficial del equipo 'giusseppe f.c.' en el partido 4 - 2 Racing de la Laguna Alineación oficial del equipo 'Racing de la Laguna' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
giusseppe f.c. Alineación oficial del equipo 'giusseppe f.c.' en el partido 2 - 1 Racing de la Laguna Alineación oficial del equipo 'Racing de la Laguna' en el partido
Tiene suerte 2.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,9 % 3,7 % 18,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

giusseppe f.c.

Goles Goles

  • 112 Minuto 12 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Jochen Weeber va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 12.
  • 123 Minuto 55 (Gol por la derecha): Corria el minut 55 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de José De Biescas, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 131 Minuto 63 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Milián Laguna Caro va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.
  • 132 Minuto 68 (Gol por la izquierda): En Jochen Weeber va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Al minut 6 el giusseppe va posar setge sobre la defensa central visitant però en Jochen Weeber no va estar gens encertat.
  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): En Milián Laguna Caro del giusseppe ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): En Jochen Weeber va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 233 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): El giusseppe ho intentava per la dreta per mitjà de Pascal Bierl, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Al minut 88, Pascal Bierl gairebé va marcar per a giusseppe des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alexander Rangelov de giusseppe va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Racing de la Laguna

Goles Goles

  • 119 Minuto 3 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Rinos Gkittis va treure un córner llarg cap al segon pal que en Mazen Hanafy, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 1.
  • 137 Minuto 77 (Gol evento especial extremo + rematador): Aioro Kurutziaga va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 77 de joc. Mazen Hanafy es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 4 - 2. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 28 (Ocasión de contra por la izquierda): Racing van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 28, però Herbert Gfaeller va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 272 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): David Manonelles va marcar al minut 29 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.