Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Gràcia (1339925) - The New Komys Team (774815) » 730464380: T75/R5

Copa 730464380 Información oficial sobre el partido 730464380 en Hattrick

06.03.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 5

FC Gràcia Alineación oficial del equipo 'FC Gràcia' en el partido 1 - 0 The New Komys Team Alineación oficial del equipo 'The New Komys Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Gràcia Alineación oficial del equipo 'FC Gràcia' en el partido 3 - 0 The New Komys Team Alineación oficial del equipo 'The New Komys Team' en el partido
Tiene mala suerte 2.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Gràcia

Goles Goles

  • 108 Minuto 77 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 1 - 0 s'ha de veure repetit: en Guilhem Lajarrige de Gràcia va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Miguel Díaz de Casriego, que no va perdonar.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Luis Martínez Polo! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): En Pablo Rollán va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Gràcia per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 37, quan Armando dos Santos va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Gràcia va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 39 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Enrique 'Pitxi' Insaurbe ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Al minut 48, 沈 (Shen) 贵林 (Guilin) arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Gràcia va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Luis Martínez Polo va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Jesús López Mata.
  • 221 Minuto 69 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Miguel Díaz de Casriego va estar a punt d'acabar en gol al minut 69, però el porter visitant Jesús López Mata va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Gràcia va estar a punt de posar-se per davant al minut 75 però Armando dos Santos va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 69, Enrique 'Pitxi' Insaurbe de Gràcia va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

The New Komys Team

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Komys va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Bartłomiej Bącik va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 40 (Ocasión de contra por la derecha): Robbie Golding va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Komys que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 239 Minuto 72 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Armando Lardín va deixar a 沈 (Shen) 贵林 (Guilin) assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 261 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Jorge Villares va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pere Horrach de Komys va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.