Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dinamo del Born (434932) - ORGULLO DE PUMA (774863) » 730464343: T75/R5

Copa 730464343 Información oficial sobre el partido 730464343 en Hattrick

06.03.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 5

Dinamo del Born Alineación oficial del equipo 'Dinamo del Born' en el partido 5 - 6 ORGULLO DE PUMA Alineación oficial del equipo 'ORGULLO DE PUMA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Dinamo del Born Alineación oficial del equipo 'Dinamo del Born' en el partido 2 - 0 ORGULLO DE PUMA Alineación oficial del equipo 'ORGULLO DE PUMA' en el partido
Tiene bastante suerte 1.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,0 % 0,1 % 1,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dinamo del Born

Goles Goles

  • 112 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Dinamo equilibrava la balança al minut 77. En Aldo Coelingh, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Al minut 23 es va veure una gran oportunitat per a Dinamo per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Leroy Levitus, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 290 Minuto 23 (Ocasión de falta): En Aldo Coelingh s'introduí entre dos defensors, que van quedar fora d'opcions de robar la pilota en unes dècimes de segon. Però després no va ser capaç de materialitzar el gol.
  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Antso Matxinaundiarena va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Dinamo va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Darren Van der Maelen en un 1 contra 1 amb el porter Alejandro Vuelva, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 239 Minuto 97 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Darren Van der Maelen va servir per deixar enrere el gegant Marcelo Loncopan al minut 97, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Dinamo Steigvilas Gvazdžiauskas no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Andreu Rosés es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 1.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Dinamo, Vincenzo Bisogno, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 2 al marcador.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): En Győző Karvas anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 3 per a Dinamo.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Dinamo, Davide Merante, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 3 al marcador.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): Myron Shkred, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Andreu Rosés va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Dinamo i 5 - 4 al marcador.
  • 059 Minuto 131 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Dinamo Aldo Coelingh va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.

ORGULLO DE PUMA

Goles Goles

  • 141 Minuto 38 (Gol de contra por el centro): TRIGÜEY sabia com jugar al contraatac, i al minut 38, Zumai Galartza va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 29 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Quintus Schweigman va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 242 Minuto 71 (Ocasión de contra por la izquierda): El TRIGÜEY va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 71, però en Georg Lätsch va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 273 Minuto 107 (Ocasión por la derecha): En Jørn Ravnholt va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Emilio Abizanda de TRIGÜEY es va guanyar la targeta groga merescudament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Jørn Ravnholt de TRIGÜEY, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Győző Karvas en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 2.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Emilio Abizanda va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 3.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Kajetan Wygwizd xutant per a TRIGÜEY va fer anar la pilota just on la volia, però Győző Karvas, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): En Marcelo Loncopan anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 4 per a TRIGÜEY.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): En Andreu Rosés anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 5 per a TRIGÜEY.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): En Felipe Andrades anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 6 per a TRIGÜEY.