Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MansuMansas (48321) - dinamo de mi bici (309003) » 730464325: T75/R5

Copa 730464325 Información oficial sobre el partido 730464325 en Hattrick

06.03.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 5

MansuMansas Alineación oficial del equipo 'MansuMansas' en el partido 1 - 3 dinamo de mi bici Alineación oficial del equipo 'dinamo de mi bici' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
MansuMansas Alineación oficial del equipo 'MansuMansas' en el partido 1 - 1 dinamo de mi bici Alineación oficial del equipo 'dinamo de mi bici' en el partido
Tiene un resultado normal 1.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,0 % 27,0 % 46,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MansuMansas

Goles Goles

  • 187 Minuto 40 (Gol tiro lejano): En Dominic Adamson conduïa pel cercle central i, veient a en Conrad Rotersand desmarcat i en posició de tir li va cedir la pilota. Aquest va fer un control i va xutar en rosca a l'escaire del segon pal. La pilota, fent una trajectòria parabòlica va passar per sobre el porter que no va poder fer-hi res, tot i ser un xut de llarga distància. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 95 (Ocasión tiro lejano): El MansuMansas se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 95, en Greg Harkness va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.

dinamo de mi bici

Goles Goles

  • 116 Minuto 34 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Teo Trombetta sempre és una garantia. Al minut 34, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Albrecht Slegt marcar el 0 - 1 per al dinamo.
  • 138 Minuto 92 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Teo Trombetta arribés a peus de Tião Perdigão, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a dinamo el 1 - 2.
  • 184 Minuto 97 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al dinamo per augmentar la diferència al marcador a 1 - 3 al minut 97. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Teo Trombetta. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 18 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Albrecht Slegt va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Gailo Elorio, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 271 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Al minut 43 de partit, Gailo Elorio quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 272 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del dinamo que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Edrigu Joanmigel, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): dinamo va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Abel de Nin va desviar el xut final de Edrigu Joanmigel després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 242 Minuto 63 (Ocasión de contra por la izquierda): dinamo van sortir al contraatac al minut 63, però Tião Perdigão va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 272 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Es duien 73 minuts de partit jugats quan Edrigu Joanmigel va estar a punt de posar per davant a dinamo amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Abel de Nin va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Teo Trombetta de dinamo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Antoni Nijakowski de dinamo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.