Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PiTuaK y sus KoGoll@s (1436825) - Los Airgam Boys (1414289) » 730464323: T75/R5

Copa 730464323 Información oficial sobre el partido 730464323 en Hattrick

06.03.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 5

PiTuaK y sus KoGoll@s Alineación oficial del equipo 'PiTuaK y sus KoGoll@s' en el partido 1 - 2 Los Airgam Boys Alineación oficial del equipo 'Los Airgam Boys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
PiTuaK y sus KoGoll@s Alineación oficial del equipo 'PiTuaK y sus KoGoll@s' en el partido 1 - 1 Los Airgam Boys Alineación oficial del equipo 'Los Airgam Boys' en el partido
Tiene un resultado normal 0.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
35,8 % 35,5 % 28,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PiTuaK y sus KoGoll@s

Goles Goles

  • 112 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Al minut 62 del partit, el jugador Andoni Urriola de PiTuaK Cia va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 31 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Marwis Kacaribu es va comportar com un juvenil al minut 31 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Federico Griva de PiTuaK Cia amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 55 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Federico Griva de PiTuaK Cia per doble groga al minut 55.
  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ezekel Mererika.

Los Airgam Boys

Goles Goles

  • 187 Minuto 34 (Gol tiro lejano): L'entrenador del AirgamBoys va encertar-la al dir als seus jugadors que xutessin de lluny. Al minut 34 va arribar el 0 - 1 quan en Marwis Kacaribu va xutar des de 30 metres fent botar la pilota just davant del porter, que va tocar la pilota però no va poder evitar el gol.
  • 187 Minuto 72 (Gol tiro lejano): En William Di Biagio conduïa pel cercle central i, veient a en Ciprian Chiru desmarcat i en posició de tir li va cedir la pilota. Aquest va fer un control i va xutar en rosca a l'escaire del segon pal. La pilota, fent una trajectòria parabòlica va passar per sobre el porter que no va poder fer-hi res, tot i ser un xut de llarga distància. 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 52 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en William Di Biagio, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 241 Minuto 71 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de AirgamBoys, l'equip va recuperar la pilota al minut 71 i va contraatacar. En Nereo Chaura va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ciprian Chiru de AirgamBoys va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.