Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BaLdOvAr (994022) - Rinoteam (48122) » 730464321: T75/R5

Copa 730464321 Información oficial sobre el partido 730464321 en Hattrick

06.03.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 5

BaLdOvAr Alineación oficial del equipo 'BaLdOvAr' en el partido 1 - 3 Rinoteam Alineación oficial del equipo 'Rinoteam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
BaLdOvAr Alineación oficial del equipo 'BaLdOvAr' en el partido 2 - 2 Rinoteam Alineación oficial del equipo 'Rinoteam' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,8 % 37,4 % 31,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BaLdOvAr

Goles Goles

  • 185 Minuto 62 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Rinoteam. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Richard Krpeľan la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del BaLdOvAr es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 62.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 11 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Ernesto Merino va rebre molts aplaudiments. Al minut 11 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 223 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): BaLdOvAr per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 90, quan Fergus Embregts va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Carlo Furgieri.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 44, Kelvin Edwards de BaLdOvAr va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 72, Fergus Embregts de BaLdOvAr va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Rinoteam

Goles Goles

  • 171 Minuto 43 (Gol por el centro): Amb 43 minuts jugats, Gille Dehaene de Rinoteam va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 173 Minuto 105 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Thomas Bardet va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.
  • 182 Minuto 110 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 110 de partit va donar a Rinoteam l'avantatge per 1 - 3. Drago Ricov en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 31, quan en Allesandro van den Vlekkert va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Thomas Bardet de Rinoteam, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 35, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 208 Minuto 42 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Firmo Palma de Rinoteam va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Gille Dehaene que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Philippe Bex. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 270 Minuto 90 (Ocasión de falta): El Rinoteam va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 90 amb un llançament de falta perillós. En Drago Ricov però, la va tirar centrada i amb poca potència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 107 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Allesandro van den Vlekkert de Rinoteam amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.