Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atletico Morrazo (486406) - Zarracina CF (1457069) » 730464270: T75/R5

Copa 730464270 Información oficial sobre el partido 730464270 en Hattrick

06.03.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 5

Atletico Morrazo Alineación oficial del equipo 'Atletico Morrazo' en el partido 2 - 3 Zarracina CF Alineación oficial del equipo 'Zarracina CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atletico Morrazo Alineación oficial del equipo 'Atletico Morrazo' en el partido 2 - 1 Zarracina CF Alineación oficial del equipo 'Zarracina CF' en el partido
Tiene un resultado normal 2.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,2 % 0,6 % 10,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Morrazo

Goles Goles

  • 120 Minuto 6 (Gol de falta): Ferenc Puskás va donar a Atletico un avantatge de 1 - 0 amb un magnífic llançament de falta.
  • 111 Minuto 52 (Gol por el centro): Passat el minut 52 de joc, Marco van Basten facilitava les coses al Atletico amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.

Zarracina CF

Goles Goles

  • 118 Minuto 9 (Gol evento especial córner peinado): Ricardo Ayza va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Zarracina, Ángel Espanyol, que va marcar, sense saber com, el 1 - 1.
  • 190 Minuto 12 (Gol de falta): En Sergio Menéndez va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 1-2.
  • 173 Minuto 79 (Gol por la derecha): Al minut 79 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 2 - 3, gràcies a una bona internada de Sergio Menéndez que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 2 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Ángel Espanyol va rebre molts aplaudiments. Al minut 2 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 273 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Zarracina va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Taras Chernousov va desviar el xut final de Ángel Espanyol després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Eduardo Cajal després de 81 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Taras Chernousov va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Armando Henry, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 89 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Zarracina va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 290 Minuto 89 (Ocasión de falta): En Sergio Menéndez va posar de manifest la seva potència per crear una oportunitat; però la potència no li va servir per superar el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ángel Espanyol.