Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Ciudad de Murcia (799597) - Alcázar1928 (1339694) » 730464266: T75/R5

Copa 730464266 Información oficial sobre el partido 730464266 en Hattrick

06.03.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 5

Real Ciudad de Murcia Alineación oficial del equipo 'Real Ciudad de Murcia' en el partido 5 - 3 Alcázar1928 Alineación oficial del equipo 'Alcázar1928' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Real Ciudad de Murcia Alineación oficial del equipo 'Real Ciudad de Murcia' en el partido 3 - 2 Alcázar1928 Alineación oficial del equipo 'Alcázar1928' en el partido
Tiene suerte 3.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
66,6 % 10,1 % 23,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Ciudad de Murcia

Goles Goles

  • 112 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Al minut 37, Víctor Viamonte-Navarra va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 123 Minuto 61 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 61 gràcies a la jugada de Loup Leducq, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 185 Minuto 112 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Víctor Viamonte-Navarra, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Ciudad va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Víctor Viamonte-Navarra va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Marco Larralde.
  • 222 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 85 per blocar una centrada d'en Vadim Svyatkin va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Ciudad.
  • 222 Minuto 105 (Ocasión por la izquierda): En Vadim Svyatkin va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Lucas Innes anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 3 per a Ciudad.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Ciudad 范 (Fan) 海華 (Haihua) va intentar enganyar Marco Larralde amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 4 - 3.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Ciudad, Antonio Camprodón, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 3 al marcador.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Sebastià Esteller xutant per a Ciudad va fer anar la pilota just on la volia, però Marco Larralde, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.

Alcázar1928

Goles Goles

  • 171 Minuto 35 (Gol por el centro): Beer agafava avantatge al minut 35 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar 廖 (Liao) 航力 (Hangli) amb mestria.
  • 119 Minuto 63 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per George Pantea el va rematar Dominic Revyn amb un magnífic cop de cap que va suposar el 2 - 2.
  • 171 Minuto 109 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Vadim Fedorischenko que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 2 - 3 per a Beer.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de George Gomoescu que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 39, quan en George Gomoescu va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 215 Minuto 73 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gabriel Colombo Alves va superar els defenses rivals per velocitat al minut 73 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): George Gomoescu, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Sebastià Esteller va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Beer i 4 - 3 al marcador.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Dominic Revyn de Beer anava molt fort i col·locat però Sebastià Esteller no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 4 - 3.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Beer Gabriel Colombo Alves va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Beer Alberto Bonaventura va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.