Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

InOutEye H.C. (798306) - tonike (438451) » 730464252: T75/R5

Copa 730464252 Información oficial sobre el partido 730464252 en Hattrick

06.03.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 5

InOutEye H.C. Alineación oficial del equipo 'InOutEye H.C.' en el partido 3 - 0 tonike Alineación oficial del equipo 'tonike' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
InOutEye H.C. Alineación oficial del equipo 'InOutEye H.C.' en el partido 7 - 0 tonike Alineación oficial del equipo 'tonike' en el partido
Es un cenizo 6.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

InOutEye H.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Els seguidors del IOE contenien la respiració mentre en Lluís Munné s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 133 Minuto 38 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan IOE va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Seguís 'Pepino' del Pino des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 48 (Gol por la derecha): Seguís 'Pepino' del Pino va incrementar l'avantatge de IOE amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 5 per blocar una centrada d'en Guillermo Coalla va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de IOE.
  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): En Lluís Munné va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 233 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Bronisław Brakoniecki va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Seguís 'Pepino' del Pino. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Al minut 53 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Seguís 'Pepino' del Pino de IOE va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Demian Yuzbekov una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 59, però una magnífica aturada de Diego Ruiz Tagle va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Bronisław Brakoniecki de IOE va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

tonike

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de tonike, l'equip va recuperar la pilota al minut 31 i va contraatacar. En Veli Lento va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 253 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 90 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Szymon Mysłek amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Veli Lento de tonike amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.