Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.V. Canis (1459277) - Fewis C. F. (1339847) » 730464244: T75/R5

Copa 730464244 Información oficial sobre el partido 730464244 en Hattrick

06.03.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 5

C.V. Canis Alineación oficial del equipo 'C.V. Canis' en el partido 3 - 2 Fewis C. F. Alineación oficial del equipo 'Fewis C. F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
C.V. Canis Alineación oficial del equipo 'C.V. Canis' en el partido 4 - 1 Fewis C. F. Alineación oficial del equipo 'Fewis C. F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,8 % 0,1 % 3,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.V. Canis

Goles Goles

  • 121 Minuto 9 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Samuele Maccioni, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Canis se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 9.
  • 131 Minuto 29 (Gol por el centro): Al minut 29 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Jean-Michel Exavier, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Canis.
  • 121 Minuto 79 (Gol por el centro): Canis va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 79 Campio da Capela va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): En Salvador Guix, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Jean-Michel Exavier una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 32, però una magnífica aturada de Mubarak Al-Habtoor va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Jean-Michel Exavier va estar a punt de sentenciar el partit al minut 62, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Al minut 64, Jean-Michel Exavier gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Mubarak Al-Habtoor va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Félix Quevedo de Canis amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Salvador Guix de Canis va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Fewis C. F.

Goles Goles

  • 142 Minuto 65 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 65 minuts quan Xavi Lladó va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 2 - 1 per a Fewis.
  • 162 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Lucián Sille, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 2 - 2 al minut 68.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Balderich Stauber va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 254 Minuto 55 (Ocasión de penalti): Un defensa local va controlar la pilota amb el pit dins de l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar penal. En José María Vázquez no va estar encertat i els visitants van perdre una bona oportunitat per acostar-se al marcador.
  • 273 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 75, quan en Balderich Stauber va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en José María Vázquez.
  • 514 Minuto 77 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Duncan Richardson després que el jugador de Fewis li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.