Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Ases del Balón (799762) - F.C. Despertaferro (773853) » 730464191: T75/R5

Copa 730464191 Información oficial sobre el partido 730464191 en Hattrick

06.03.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 5

Los Ases del Balón Alineación oficial del equipo 'Los Ases del Balón' en el partido 4 - 2 F.C. Despertaferro Alineación oficial del equipo 'F.C. Despertaferro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Los Ases del Balón Alineación oficial del equipo 'Los Ases del Balón' en el partido 5 - 2 F.C. Despertaferro Alineación oficial del equipo 'F.C. Despertaferro' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,7 % 2,0 % 15,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Ases del Balón

Goles Goles

  • 123 Minuto 5 (Gol por la derecha): Passats 5 minuts, Ignacio Salcedo, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Balón es posava per davant!
  • 121 Minuto 21 (Gol por el centro): Al minut 21 els aficionats van embogir quan en Alan McAleese va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Balón.
  • 131 Minuto 62 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Mihai Coroiu es va introduir dins la defensa central al minut 62, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 83 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Balón pel centre va donar un gran resultat: el gol de Sergio Desfrán va posar el 4 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 76 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Adolfo Sánchez Moreno va ridiculitzar a en 裴 (Pei) 英福 (Yingfu) amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): El jugador local Danilo Radosavljević per poc que no incrementa el marcador al minut 84. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Jon Clark va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Jon Clark al minut 88 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Adolfo Sánchez Moreno va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Danilo Radosavljević de Balón amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

F.C. Despertaferro

Goles Goles

  • 161 Minuto 12 (Gol por el centro): Al minut 12 en Subramaniam Krupakaran va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 138 Minuto 87 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Asen Lazarov va anar directament als peus de Isac Arantes que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 7 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Isac Arantes va fer una magnífica centrada, però la rematada de Ndranto Manoelantsoa va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 253 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Despertaferro van seguir progressant per la banda dreta. Faissel Galland va tenir la seva oportunitat al minut 85, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 253 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 88 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Juan Luis Aranzábal amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 9, Asen Lazarov de Despertaferro va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.