Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hornillos CF (1431657) - Football Machine (1415464) » 730464153: T75/R5

Copa 730464153 Información oficial sobre el partido 730464153 en Hattrick

06.03.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 5

Hornillos CF Alineación oficial del equipo 'Hornillos CF' en el partido 1 - 5 Football Machine Alineación oficial del equipo 'Football Machine' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Hornillos CF Alineación oficial del equipo 'Hornillos CF' en el partido 1 - 1 Football Machine Alineación oficial del equipo 'Football Machine' en el partido
Tiene un resultado normal 0.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,6 % 1,7 % 83,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hornillos CF

Goles Goles

  • 111 Minuto 7 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 7, Acisclo Abente de Hornillos empatava el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Al 65, Luis Alfredo Pérez-Seoane hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Odoacre Maoret. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 60, Víctor Pérez-Serrano de Hornillos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Football Machine

Goles Goles

  • 137 Minuto 2 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Unax Abadiano va anar a parar al cap de Luis Romero que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Football el 0 - 1.
  • 118 Minuto 12 (Gol evento especial córner peinado): Ascanio Martínez Díez va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Football, Attila Németh, que va marcar, sense saber com, el 1 - 2.
  • 141 Minuto 25 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Football van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 3 mitjançant en Attila Németh.
  • 183 Minuto 30 (Gol por la derecha): Al 30 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Football augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Radu-Alexandru Mincă es rifés el porter i marqués el 1 - 4.
  • 181 Minuto 64 (Gol por el centro): Attila Németh de Football va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 5 al minut 64. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Luis Romero, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Luis Romero va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 284 Minuto 72 (Ocasión de penalti): Un penal fallat per Unax Abadiano de Football al minut 72 va animar els seguidors locals, que estaven una mica deprimits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Nándor Bede.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Luis Romero de Football va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.