Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

fc pa amb oli (778287) - Absentia FC (995592) » 730464139: T75/R5

Copa 730464139 Información oficial sobre el partido 730464139 en Hattrick

06.03.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 5

fc pa amb oli Alineación oficial del equipo 'fc pa amb oli' en el partido 2 - 0 Absentia FC Alineación oficial del equipo 'Absentia FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
fc pa amb oli Alineación oficial del equipo 'fc pa amb oli' en el partido 2 - 0 Absentia FC Alineación oficial del equipo 'Absentia FC' en el partido
Tiene un resultado normal 2.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,7 % 0,1 % 4,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

fc pa amb oli

Goles Goles

  • 122 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Els seguidors del amb contenien la respiració mentre en Ferriol Fita s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 131 Minuto 68 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Mario Moreno Uribe es va introduir dins la defensa central al minut 68, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Al minut 28 es va veure una gran oportunitat per a amb per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Todor Kandilarov, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): amb va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 32 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Todor Kandilarov ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): En Eduardo Quiñones va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de amb se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Alejandro Granado va estar a punt d'acabar en gol al minut 42, però el porter visitant Ugo Felloni va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ferriol Fita de amb va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jens Christian á Hagaleiti.

Absentia FC

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de A.F.C, l'equip va recuperar la pilota al minut 33 i va contraatacar. En Phala Chea va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 218 Minuto 74 (Ocasión evento especial córner peinado): Ricardo Abel Antonio Fenoglio quasi marca en una jugada assajada de córner que Quintin Klopfenstein havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Curd Lupo de A.F.C es va emportar una amonestació al minut 78 per provocar un rival.