Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Chineles F.C (797963) - Oviedo Club Futbol (1421410) » 730464135: T75/R5

Copa 730464135 Información oficial sobre el partido 730464135 en Hattrick

06.03.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 5

Chineles F.C Alineación oficial del equipo 'Chineles F.C' en el partido 5 - 4 Oviedo Club Futbol Alineación oficial del equipo 'Oviedo Club Futbol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Chineles F.C Alineación oficial del equipo 'Chineles F.C' en el partido 3 - 0 Oviedo Club Futbol Alineación oficial del equipo 'Oviedo Club Futbol' en el partido
Tiene suerte 3.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chineles F.C

Goles Goles

  • 121 Minuto 31 (Gol por el centro): Al minut 31 els aficionats van embogir quan en Nicki Kruse va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Chineles.
  • 132 Minuto 33 (Gol por la izquierda): En Jacinto Pereira Roque va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 133 Minuto 53 (Gol por la derecha): Chineles va aconseguir el 3 - 1 quan Jeldrik Sönnrichsen va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 65 (Gol por la derecha): Amb 65 minuts jugats, en Jacinto Pereira Roque va augmentar l'avantatge de Chineles a 4 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 89 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Chineles. A fi d'aconseguir el 5 - 4, van tocar-la en curt per tal que Nicki Kruse xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): En Jacinto Pereira Roque va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 224 Minuto 24 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 24, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En Levent Soydaner sempre els tira per la dreta i en Bartolomeo Salas, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.
  • 230 Minuto 35 (Ocasión de falta): Levent Soydaner va sorprendre Bartolomeo Salas amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

Oviedo Club Futbol

Goles Goles

  • 151 Minuto 34 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 34 del partit, anotant el 2 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Modesto Granollachs.
  • 118 Minuto 72 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 72, el Oviedo va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Juan Ventura Rodríguez, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 4 - 2.
  • 153 Minuto 77 (Gol por la derecha): Al minut 77, Calvino Balarezo va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Oviedo en aconseguir el 4 - 3.
  • 161 Minuto 81 (Gol por el centro): Oviedo van aconseguir igualar el partit a 4 - 4 al minut 81, quan Juan Ventura Rodríguez va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 89 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Juan Ventura Rodríguez va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Zygmunt Basta, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Modesto Granollachs de Oviedo es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Marek Kňazovický de Oviedo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.