Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Isótopos Fútbol (1332207) - Ecstasy of Gold FC (774353) » 730464078: T75/R5

Copa 730464078 Información oficial sobre el partido 730464078 en Hattrick

06.03.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 5

Isótopos Fútbol Alineación oficial del equipo 'Isótopos Fútbol' en el partido 3 - 4 Ecstasy of Gold FC Alineación oficial del equipo 'Ecstasy of Gold FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Isótopos Fútbol Alineación oficial del equipo 'Isótopos Fútbol' en el partido 1 - 8 Ecstasy of Gold FC Alineación oficial del equipo 'Ecstasy of Gold FC' en el partido
Tiene suerte 1.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,1 % 0,1 % 97,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Isótopos Fútbol

Goles Goles

  • 138 Minuto 4 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Alfredo Peña Serrano arribés a peus de Fritz-Ulrich Gunzelmann, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Isótopos el 1 - 0.
  • 101 Minuto 77 (Gol por el centro): Al minut 77, Carlos Mauri es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 2 - 3, reduint la distància pels locals.
  • 111 Minuto 80 (Gol por el centro): Al minut 80, Esteban Cifre va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Isótopos va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Sandoa Varlett va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Guy Pierins.
  • 212 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): En Fritz-Ulrich Gunzelmann va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 41, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 212 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Isótopos Fritz-Ulrich Gunzelmann quasi va assolir l'empat al minut 51 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 222 Minuto 98 (Ocasión por la izquierda): En Sandoa Varlett va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 99 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Diego Armando Sarmiento va estar a punt d'acabar en gol al minut 99, però el porter visitant Guy Pierins va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Esteban Cifre de Isótopos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Ecstasy of Gold FC

Goles Goles

  • 163 Minuto 21 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 21. L'anotador per Ecstasy va ser Jens Leide, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 171 Minuto 38 (Gol por el centro): En Jari Snellius donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 38 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 181 Minuto 75 (Gol por el centro): Sylwester Drobot de Ecstasy va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 75. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 173 Minuto 103 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 103, quan Samuel Peña Muñoz va posar els visitants Ecstasy per damunt al marcador per 3 - 4, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 34 (Ocasión de falta): El Ecstasy va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 34 amb un llançament de falta perillós. En Jens Leide però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 215 Minuto 37 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Sylwester Drobot quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Samuel Peña Muñoz.
  • 510 Minuto 105 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Güner Kalelioğlu de Ecstasy la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.