Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Stopa Mix (120431) - Legazpi (798078) » 730464059: T75/R5

Copa 730464059 Información oficial sobre el partido 730464059 en Hattrick

06.03.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 5

Stopa Mix Alineación oficial del equipo 'Stopa Mix' en el partido 1 - 3 Legazpi Alineación oficial del equipo 'Legazpi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Stopa Mix Alineación oficial del equipo 'Stopa Mix' en el partido 1 - 2 Legazpi Alineación oficial del equipo 'Legazpi' en el partido
Tiene un resultado normal 0.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,1 % 0,8 % 88,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Stopa Mix

Goles Goles

  • 123 Minuto 32 (Gol por la derecha): El jugador Arturo Bécquer de Stopa, després de 32 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Baltasar Lorente va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 239 Minuto 30 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Aapo Rannila va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Antonio Laguda per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 242 Minuto 40 (Ocasión de contra por la izquierda): Stopa van sortir al contraatac al minut 40, però Baltasar Lorente va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 213 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Aapo Rannila de Stopa va intentar batre la porteria rival al minut 81 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Legazpi

Goles Goles

  • 108 Minuto 37 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Nicolas Michelet encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Andreas Kythreotis només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 1 - 1.
  • 171 Minuto 38 (Gol por el centro): Legazpi agafava avantatge al minut 38 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Albert Causadias amb mestria.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89, Carlos Iracheta va augmentar l'avantatge de Legazpi a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 29 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Albert Causadias ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 283 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Andreas Kythreotis, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Andreas Kythreotis va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 283 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Després de 75 minuts, Felicio Siaba va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Acácio Mendes va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 280 Minuto 79 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 79 per Nicolas Michelet va anar a parar a la creueta.