Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

T. Eva Poras FC (435064) - F.C. Almogavers (488055) » 730464052: T75/R5

Copa 730464052 Información oficial sobre el partido 730464052 en Hattrick

06.03.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 5

T. Eva Poras FC Alineación oficial del equipo 'T. Eva Poras FC' en el partido 0 - 3 F.C. Almogavers Alineación oficial del equipo 'F.C. Almogavers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
T. Eva Poras FC Alineación oficial del equipo 'T. Eva Poras FC' en el partido 1 - 4 F.C. Almogavers Alineación oficial del equipo 'F.C. Almogavers' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,0 % 0,1 % 97,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

T. Eva Poras FC

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): En Noah Birney no oblidarà el que li va passar durant el minut 67. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

F.C. Almogavers

Goles Goles

  • 119 Minuto 12 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Pelayo Benedito va treure un córner llarg cap al segon pal que en Joakim Döbertin, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 1.
  • 182 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Al minut 47 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Julius Cane va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 181 Minuto 68 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Petro Popenko de Almogavers l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 68 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Es duien 3 minuts de partit jugats quan Antonio Ardila va estar a punt de posar per davant a Almogavers amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Florin Tonciu va impedir un gol cantat.
  • 281 Minuto 25 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Pelayo Benedito després de 25 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Florin Tonciu va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Julius Cane, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 32 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Almogavers va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Joakim Döbertin al minut 33, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 56 (Tarjeta roja directa): Al minut 56 en Antonio Ardila va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.