Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fusiles F C (309598) - turon infierno (773441) » 730464039: T75/R5

Copa 730464039 Información oficial sobre el partido 730464039 en Hattrick

06.03.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 5

Fusiles F C Alineación oficial del equipo 'Fusiles F C' en el partido 3 - 2 turon infierno Alineación oficial del equipo 'turon infierno' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Fusiles F C Alineación oficial del equipo 'Fusiles F C' en el partido 1 - 1 turon infierno Alineación oficial del equipo 'turon infierno' en el partido
Tiene suerte 1.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,3 % 29,0 % 43,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fusiles F C

Goles Goles

  • 121 Minuto 30 (Gol por el centro): Fusiles va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 30 Daweh Martin va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 121 Minuto 63 (Gol por el centro): Al minut 63 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Gian Spander ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Fusiles es posava per davant 2 a 1.
  • 141 Minuto 107 (Gol de contra por el centro): Fusiles sabia com jugar al contraatac, i al minut 107, Miguel La Porta Navarro va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 7 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Gian Spander gairebé es va fer un gol en pròpia porteria, però la pilota va acabar anant al pal.
  • 243 Minuto 42 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Fusiles sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Ştefan Curelar, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 42 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 221 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Gian Spander! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gian Spander de Fusiles es va emportar una amonestació al minut 53 per provocar un rival.

turon infierno

Goles Goles

  • 161 Minuto 32 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Sameer Al-Naimi que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 162 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Yesukai Gurban per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Nino Pehić que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 26, quan en Cosmin Radu va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Al minut 41 de partit, Vince Madarász quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.