Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Platjes Albinegres H.C (491749) - Atlético Arriacense (774037) » 730464023: T75/R5

Copa 730464023 Información oficial sobre el partido 730464023 en Hattrick

06.03.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 5

Platjes Albinegres H.C Alineación oficial del equipo 'Platjes Albinegres H.C' en el partido 1 - 3 Atlético Arriacense Alineación oficial del equipo 'Atlético Arriacense' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Platjes Albinegres H.C Alineación oficial del equipo 'Platjes Albinegres H.C' en el partido 0 - 1 Atlético Arriacense Alineación oficial del equipo 'Atlético Arriacense' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,2 % 2,9 % 79,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Platjes Albinegres H.C

Goles Goles

  • 139 Minuto 82 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Grigorios Avdis van servir per superar a l'últim defensor, en Rigobert Spielberger. Tot va acabar amb el 1 - 3 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de Gayateros cantant "Grigorios Avdis selecció!"

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 26 (Ocasión de contra por la izquierda): Gayateros van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 26, però Hocine Chikh va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 243 Minuto 77 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Gayateros va anar a parar a la dreta de l'atac on en Miguel Ángel Briuolo, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 243 Minuto 87 (Ocasión de contra por la derecha): Grigorios Avdis va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Gayateros que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Atlético Arriacense

Goles Goles

  • 186 Minuto 7 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de Atlético va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Otema 'Paquete' Lugya.
  • 187 Minuto 12 (Gol tiro lejano): Veient que la defensa rival es tancava a la frontal de l'àrea, l'entrenador del Atlético va ordenar que xutessin de lluny així que trobessin un forat. En Artur Turner en va prendre bona nota a la xerrada i així va aconseguir el 0 - 2.
  • 184 Minuto 63 (Gol de penalti): Al minut 63 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Atlético, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Filipe Rocha Costa va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 25 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del Atlético va deixar en bona posició a en Artur Turner per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.
  • 284 Minuto 89 (Ocasión de penalti): Al minut 89 de joc, Filipe Rocha Costa de Atlético va xutar un penal fort cap al mig de la porteria, però el porter no es va precipitar i va aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Carl Todd es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.