Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mora de Rubielos C.F. (993398) - Fiñana C.F. (491552) » 730463983: T75/R5

Copa 730463983 Información oficial sobre el partido 730463983 en Hattrick

06.03.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 5

Mora de Rubielos C.F. Alineación oficial del equipo 'Mora de Rubielos C.F.' en el partido 1 - 4 Fiñana C.F. Alineación oficial del equipo 'Fiñana C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Mora de Rubielos C.F. Alineación oficial del equipo 'Mora de Rubielos C.F.' en el partido 0 - 8 Fiñana C.F. Alineación oficial del equipo 'Fiñana C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mora de Rubielos C.F.

Goles Goles

  • 121 Minuto 10 (Gol por el centro): Al minut 10 els aficionats van embogir quan en Ruesga Quichillao va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Rubielos.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): En Giuliano Lascaro de Rubielos va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sylweriusz Bekier de Rubielos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 65, Jean-Marie Weber de Rubielos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Fiñana C.F.

Goles Goles

  • 161 Minuto 39 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Hosseiny El Sohagy que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 172 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Passats 42 minuts de partit, Fiñana c.f es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Antti Lähetkangas es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 181 Minuto 64 (Gol por el centro): Al minut 64, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Antti Lähetkangas va augmentar l'avantatge de Fiñana c.f a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 182 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Al minut 81, els visitants es van col·locar 1 - 4 per sobre quan Antti Lähetkangas va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Al minut 27 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Thommas Ryborg va fer una jugada per la banda esquerra, però Türker Soydan va aturar el seu xut.
  • 270 Minuto 41 (Ocasión de falta): En Antti Lähetkangas va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 41. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 281 Minuto 56 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Antti Lähetkangas. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 215 Minuto 70 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Óscar Valdés Saavedra que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 283 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Fiñana c.f quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Óscar Valdés Saavedra va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Frederic Casadevall va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.