Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730463851

Copa 730463851 Información oficial sobre el partido 730463851 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

Odonel FC Alineación oficial del equipo 'Odonel FC' en el partido 2 - 1 Castolo F.C. Alineación oficial del equipo 'Castolo F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Odonel FC Alineación oficial del equipo 'Odonel FC' en el partido 4 - 0 Castolo F.C. Alineación oficial del equipo 'Castolo F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 3.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Odonel FC

Goles Goles

  • 124 Minuto 26 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 26 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Didier Vloeberghs. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 121 Minuto 87 (Gol por el centro): Al minut 87 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Didier Vloeberghs ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Odonel es posava per davant 2 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): En Didier Vloeberghs, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Ciro Herrero una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 60, però una magnífica aturada de Maximiliano Velichco va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Passaven 62 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Ciro Herrero va rematar alt.
  • 221 Minuto 83 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Tony Ahn va estar a punt d'acabar en gol al minut 83, però el porter visitant Maximiliano Velichco va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 218 Minuto 86 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en William Quintero va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Javier Urtusaustegui rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Castolo F.C.

Goles Goles

  • 118 Minuto 81 (Gol evento especial córner peinado): En Jaime Pueyo entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Castolo, un peu providencial d'en Erwin-Christian Schreihans va situar el 1-1 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 73 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): William Quintero va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 73 de joc.
  • 262 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Al minut 74 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Ander Cendegui va fer una jugada per la banda esquerra, però Edgar Padeiro va aturar el seu xut.
  • 243 Minuto 84 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Castolo va anar a parar a la dreta de l'atac on en Erwin-Christian Schreihans, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.