Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730463781

Copa 730463781 Información oficial sobre el partido 730463781 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

Zaragoza Rovers FC Alineación oficial del equipo 'Zaragoza Rovers FC' en el partido 0 - 3 Almeria 2023 Alineación oficial del equipo 'Almeria 2023' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Zaragoza Rovers FC Alineación oficial del equipo 'Zaragoza Rovers FC' en el partido 3 - 2 Almeria 2023 Alineación oficial del equipo 'Almeria 2023' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
74,0 % 5,6 % 20,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zaragoza Rovers FC

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Pablo Eduardo Acavallo no va entrar per centímetres.
  • 203 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Pep Costafreda i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Zaragoza, però el xut de Armando Montuori va sortir bastant desviat.
  • 203 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Zaragoza va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Pablo Eduardo Acavallo va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Pep Costafreda va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 203 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): En Lucas Exequiel Murua no oblidarà el que li va passar durant el minut 78. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 203 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): En Pepe Parrael de Zaragoza va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.

Almeria 2023

Goles Goles

  • 172 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Passats 3 minuts de partit, Almeria es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Mauro Campa es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 183 Minuto 18 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 18, Almeria va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Manuel Maroto.
  • 185 Minuto 82 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 82 minuts, el tirador de faltes del Almeria va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Dan Bucan, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 71 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Almeria va estar a punt d'arribar en un córner. En Dan Bucan va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Javier Frisa.
  • 512 Minuto 84 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Javier Frisa va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.