Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730463770

Copa 730463770 Información oficial sobre el partido 730463770 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

felipejodra Alineación oficial del equipo 'felipejodra' en el partido 0 - 7 F . C . COMANCHEROS Alineación oficial del equipo 'F . C . COMANCHEROS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
felipejodra Alineación oficial del equipo 'felipejodra' en el partido 0 - 3 F . C . COMANCHEROS Alineación oficial del equipo 'F . C . COMANCHEROS' en el partido
Tiene un resultado normal 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

felipejodra

F . C . COMANCHEROS

Goles Goles

  • 171 Minuto 21 (Gol por el centro): Amb 21 minuts jugats, Albert Chamartin de COMANCHEROS va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 137 Minuto 31 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Uriel Cerci va anar a parar al cap de Albert Chamartin que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a COMANCHEROS el 0 - 2.
  • 181 Minuto 36 (Gol por el centro): Miguel Para de COMANCHEROS va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 36. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 68 (Gol por la derecha): Al minut 68, un xut de Williams Kernot des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 4 i el públic s'enfadava.
  • 181 Minuto 74 (Gol por el centro): Albert Chamartin va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 74, i va fer pujar el 0 - 5 per a COMANCHEROS.
  • 181 Minuto 76 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Albert Chamartin de COMANCHEROS l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 6 al minut 76 de partit.
  • 184 Minuto 80 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al COMANCHEROS per augmentar la diferència al marcador a 0 - 7 al minut 80. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Albert Chamartin. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Albert Chamartin de COMANCHEROS va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 34 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 289 Minuto 37 (Ocasión evento especial): En Gil Gomes Faria va fer una ràpida incursió al minut 37, però en Diego Mongascón no va tenir cap problema per aturar-lo.
  • 282 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Albert Chamartin, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 40 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. COMANCHEROS va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Al minut 61 de partit, Corsin Pfaeffli va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.