Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730463745

Copa 730463745 Información oficial sobre el partido 730463745 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

Tirititrantrantran Alineación oficial del equipo 'Tirititrantrantran' en el partido 6 - 4 Eldana C.F. Alineación oficial del equipo 'Eldana C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
Tirititrantrantran Alineación oficial del equipo 'Tirititrantrantran' en el partido 7 - 3 Eldana C.F. Alineación oficial del equipo 'Eldana C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 7.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,1 % 0,8 % 11,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tirititrantrantran

Goles Goles

  • 121 Minuto 5 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Salvador Groba, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Tirititrantrantran se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 5.
  • 131 Minuto 22 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Tirititrantrantran va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Francisco Javier Campero progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 133 Minuto 31 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Tirititrantrantran va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Marc Fidel des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 59 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Salvador Groba va aprofitar per marcar el 4 - 1 a plaer.
  • 125 Minuto 78 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): El 4 - 2 el va marcar Marc Fidel a la seva pròpia porteria, després de rebutjar la pilota tan malament que va fer un misto i va superar el porter amb una vaselina. Aquest home és capaç del millor i del pitjor!
  • 133 Minuto 79 (Gol por la derecha): Amb 79 minuts jugats, en Roberto Cendoya va augmentar l'avantatge de Tirititrantrantran a 5 - 2 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 90 (Gol por la derecha): Marc Fidel va incrementar l'avantatge de Tirititrantrantran amb el 6 - 3 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 38 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Juan Luis Egaña va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): En Martín Cebreiros, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Raúl Rabaldiz es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Eldana C.F.

Goles Goles

  • 152 Minuto 54 (Gol por la izquierda): En Manuel Usel va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 3 - 1.
  • 153 Minuto 80 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Eldana seguien lluitant fins al final. Al minut 80, fruit d'aquests esforços, Ignacio Goroneta va marcar el 5 - 3 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 154 Minuto 91 (Gol de penalti): Un penal perfectament xutat per José Alustiza va significar el 6 - 4 al minut 91.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Eldana va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 30, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Calixto Pallars.
  • 252 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Dani Viamonte ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.