Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730463706

Copa 730463706 Información oficial sobre el partido 730463706 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

Gorakoak F.T Alineación oficial del equipo 'Gorakoak F.T' en el partido 4 - 0 Abarreri F.C. Alineación oficial del equipo 'Abarreri F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Gorakoak F.T Alineación oficial del equipo 'Gorakoak F.T' en el partido 2 - 0 Abarreri F.C. Alineación oficial del equipo 'Abarreri F.C.' en el partido
Tiene suerte 1.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,3 % 0,3 % 6,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gorakoak F.T

Goles Goles

  • 115 Minuto 21 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Adei Gazeaga era molt més ràpid que el defensa Wannes Lequime. Al minut 21, el jugador de Gorakoak va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 1 - 0.
  • 131 Minuto 28 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Mizwar Warrak va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 29 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Gonzalo Romay Bermúdez es va introduir dins la defensa central al minut 29, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 68 (Gol por la derecha): El 4 - 0 va pujar al marcador quan Gorakoak va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Diego Pareja des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): En Mizwar Warrak, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Abarreri F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Abarreri va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 61 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 252 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Al minut 66 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Kai Moederl la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Abarreri havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 26, Rodolfo Carrilho de Abarreri va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 514 Minuto 32 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Wannes Lequime després que el jugador de Abarreri li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.